Main Page Sitemap

Vrouw geil op parkeerplaars


vrouw geil op parkeerplaars

moeten plassen. Een van die spelletjes is dat ik mijn vrouw soms opdrachten geef om geile dingen te doen op vreemde plekken. Op de een of ander manier had dat de belangstelling van mijn vrouw opgewekt, want vaak als we langs een van die parkeerplaatsen kwamen vroeg ze zich hardop af of de geparkeerde autos van mensen waren die daar voor de seks kwamen. I n de auto neuken is nog steeds razend populair. Klaas was erg geil, dat merkte ik duidelijk aan hem, "heerlijk zon volgespoten kut zei hij tegen mij. Je kan op een sexparkeerplaats in-of rondom de auto neuken, maar als je het wat minder opvallend wil doen, dan is er altijd wel een stuik of een muurtje om achter te verschuilen. Je moet maar even naast de auto plassen zei.vrouw geil op parkeerplaars

Geil op de parkeerplaats.
Toen ik nog een vriendje had gingen we samen wel eens naar een parkeerplaats in de buurt waar ik me liet neuken door mannen terwijl mijn vriend lekker mocht toekijken.
Ik werd daar altijd ontzettend geil van.
Tot op heden heb ik mijn vrouw nog niet geconfronteerd met mijn bevindingen én ding weet ik wel; de toevals treffer van gisteren zal ik van nu af aan aanmoedigen en vaker opzoeken.

Vrouw geil op parkeerplaars
vrouw geil op parkeerplaars

Vrouw zoekt man 50
Oude geile vrouwen
Afspraken met vrouwen

"Dit wil je toch zei ik tegen hem, hij knikte en richtte zijn bovenlichaam omhoog zodat mijn borsten bloot kwamen. Ik slikte alles door, de man die achter mij stond haalde zijn vingers uit mijn kut. Nu ramde Klaas hard met die kunstlul in mijn kut en ik kwam gillend klaar. Nu zag ik hem ook beter, ik schatte hem tegen de veertig. Thuis gekomen bleek het plastic tasje een goed idee te zijn geweest, want real sexcontacts com er lag inderdaad een aardig plasje sperma op het tasje. Ga je gang, ze is er klaar voor zei ik tegen Patrick en hij stootte zijn lul in haar natte kut, hij neukte haar met lange halen. Ik liep naar de auto waar Klaas op mij wachtte, hij keek mij aan en zei, "wat duurde dat lang?" "Ja zei ik tegen hem, "ik ben gewoon verkracht op." "Grapje zei Klaas? Ik keek gespannen naar zijn lul en zag hem groeien, het was een jonge man van ongeveer 25 jaar, maar met een enorme grote lul. "Kom zei ik tegen de jonge man, "stop je lul maar in mijn geile kut." Hij keek mij aan en zei, "ik heb geen condoom bij." "Hoeft ook niet zei ik, "neuk mij zo maar en spuit mij maar lekker vol hij kwam. Patrick keek mij nog even aan en ik kon van geiligheid alleen nog maar uitbrengen ja, spuit haar kut vol, laat haar maar voelen hoe dat zaad naar binnen spuit.

Mooie geile dikke blonde vrouw, Geile naakte vrouwen 25, Escort voor vrouwen,


Sitemap