Main Page Sitemap

Poesie van een geile vrouw


poesie van een geile vrouw

Ze liep het centrum in en op haar gemak bekeek ze de etalages.

En een paar maanden later was ik een ervaren vrouw, vond ik zelf. Maar normaliter als ik mijn geile bui had, deed ik de deur helemaal. Dancedevil, DD, Loekie en Erik 217, wees niet sip. Hier van mij een goede tip!

God is een vrouw, vind je het gek dat er zoveel verkeersongelukken in de wereld zijn. Hij ging steeds wat hoger en voelde nu aan haar poesje, ze was nat, wat een heerlijk gevoel, dat hij een oudere vrouw zo snel geil kon krijgen. Drank maakt meer kapot dan je lief is, maar vrouwen maken meer kapot dan drank goed kan maken. Er zijn twee uitspraken die het humeur van een vrouw kunnen veranderen: Ik hou van je en 50 korting. Nu gaat zijn ademhaling zwaar, en hij kreunt zacht. Nu naar huis zei ze tegen zichzelf, boodschappen halen en dan mezelf mooi maken voor hem. We kunnen op een terras wel wat gaan drinken, het is het minste wat ik kan doen. Ik breng je, zei hij, die hakken staan je heel mooi maar zijn niet geschikt voor shoppen. Ze liep de winkel uit, helemaal met de gedachten bij de jurk en struikelde over het drempeltje, en viel bijna neer, als er niet een paar sterke armen waren geweest om haar val te breken en in zijn armen te vallen. Mokken, Strings, Knuffels, Buttons, Tasjes, Baby kleding en nog veel meer leuke producten waar je leuke teksten op kunt laten drukken! Vaak liep ze er over te piekeren, ze had ook al aan internet gedacht maar vond dat weer erg onpersoonlijk, of was zij nu te moeilijk bezig?


Sitemap